0

RÅ Skincare

Effektive, svært hudvennlige og superfriske produkter som utvikles og produseres i Norge av RÅ selv.

Merket ble lansert i 2014.


Vi benytter ingen eller minimalt med konserverende ingredienser i våre produkter, og produserer etter et såkalt "produksjon etter etterspørsel" prinsipp. Et konsept som vi mener gir de absolutt beste produktene for huden.

 

Vår filosofi er å skape hudpleieprodukter med en eksepsjonelt bra kvalitet, og som ivaretar hudens gode mikrobiom og hudbarriere slik at den får best mulige vilkår for å holde seg sunn og frisk. Vi, som alle andre hudpleiemerker, ønsker å bruke aktive ingredienser slik at du faktisk merker en forskjell på huden ved å bruke de. Vi velger ingrediensene med omhu, og kombinerer de beste råvarer fra naturen i kombinasjon med innovative lab-utviklede ingredienser som er bevist trygge og effektive for huden.

Vi har spesialisert oss på utvikling av produkter som passer sensitiv, reaktiv og overbehandlet hud, derfor settes de effektive ingrediensene da inn i baser som er milde og hudvennlige slik at produktet skal kjennes godt på huden.

Siden vi har fokus på utvikling av produkter for sensitiv hud, så har det vært helt naturlig for oss og ikke tilsette parfymer ansiktsproduktene. Derfor er alle våre ansiktsprodukter ment for daglig bruk, formulert uten noen form for parfymer. Dette bidrar til å minimere risiko for å utvikle allergi eller irritasjoner i hud og luftveiene.

I tillegg til våre parfymefrie produkter har vi en luksuriøs kroppsserie, som er tilsatt eteriske oljer og som gir en fantastisk duft til produktet. Eteriske oljer er naturlige parfymestoffer som alle inneholder allergener, som selv i små konsentrasjoner kan gi hudirritasjoner. Man bør derfor aldri overdrive bruken, og kun bruke de ved spesielle anledninger, og i såper som skylles bort ganske kjapt.

Konservering av alle vannholdige produkter er helt nødvendig for å hindre bakterievekst. Vi tilsetter konserverende ingredienser i mindre doser, og øderfor har alle produktene en Best før dato stemplet på etiketten som oppgir en utløpsdato. De fleste produktene har en utløpsdato på 24 måneder fra fra produksjonsdato, og 3-6 måneder etter de er åpnet. Det er en forholdsvis kort holdbarhet med tanke på at de fleste hudpleieprodukter på markedet ikke må oppgi holdbarhetstid. For at du som sluttforbruker skal sikres friske produkter har vi valgt å kjøre et såkalt «produksjon etter etterspørsel» konsept. Et konsept som vi mener, gir de aller «friskeste» produktene med den aller beste kvaliteten.

Vi utvikler og produserer alle produktene våre selv i Norge. Den lille produksjonsenheten vår oppfyller de høyeste standarder for bærekraftig og etisk produksjon. Vi har også vår eget minlabb i produksjonsenheten vår. Der har vi brukt årevis med forskning og utprøving for å utvikle serien, og der kan vi gjøre daglige tester som er nødvendig i forbindelse med produksjonen. Ved siden av vår egen enhet har vi et tett samarbeid med hudpleiekjemikere og større laboratorier i forbindelse med utvikling.

 

 

 


x