Anna fikk mindre synlige porer, myk hud og en frisk glød. 

Jeg har alltid hatt veldig sart og myk, blek hud fra jeg var liten av. Når jeg var ung slet jeg med atopisk eksem og har alltid hatt utfordringer med å bli solbrent uansett hvor høy faktor.

I tenårene slet jeg mye med smertefull akne på ryggen, og periodevis utbrudd i ansiktet. Dette gjorde at jeg utviklet en interesse for hudpleie, og har siden da vært interessert i å finne noe som passer min hudtype. Jeg har aldri funnet noe som funket ordentlig før jeg fant RÅ Skincare. Etter noen måneder med deres produkter fikk huden min en jevnhet og glød som jeg aldri har hatt før. De svarte porene i huden min forsvant, uten at huden føltes tørr og stram. Jeg fikk komplimenter fra flere fremmede som lurte på hvilke produkter jeg brukte fordi de lå merke til en forskjell. Å finne en hudrutine som fungerte for meg ga meg økt selvtillit, og gjorde at jeg også kjente gløden innenfra og ut.

Det ble rett og slett et så godt resultat at jeg ikke trodde det var sant. Jeg byttet tilbake til et annet hudpleiemerke, og huden min ble fort uren, grå og matt. Nå sverger jeg kun til RÅ, i både ansikt og kropp, og anbefaler merket til alle jeg kjenner. RÅ er den lille hverdagsluksusen jeg unner meg fordi det er godt for meg, planeten, og norsk økonomi. Tusen takk for at dere har laget et helt fantastisk merke.

Navn: Anna Tungodden

Alder: 27

Beskrivelse av huden: Kombinert hud som er sensitiv og dehydrert på vinteren. Huden trenger en del oljer, men her er det viktig å bruke oljer som ikke tetter porene hennes slik at hun får kviser.

 

x