Fornøydgaranti for medlemer i psoriasis og eksemforbundet

Dersom du får en reaksjon på hudproduktene i "favn ansiktsserie" får du pengene tilbake. Dette gjelder medlemer av psoriasis og eksemforbundet! t.o.m 01.01.22

 

Vi ønsker at du som har eksem ikke skal være redd for å prøve våre produkter som vi har utviklet spesielt med tanke på en svært sensitiv hud. Vi vet at det ofte kan være vanskelig å finne produkter for eksem og derfor ønsker vi å bidra til at du finner produkter du tåler.  

 

Dette mener vi med en reaksjon:

Dersom du reagerer på produktene med kløe, rødhet og forverret eksem vil du merke det fort på huden din når du påfører produktene. Da kan du ta kontakt med oss, returnere produktet og få pengene tilbake. Vi har ikke mulighet til å refundere penger for produkter du har brukt opp eller har fått reaksjon på etter flere måneders bruk. 

Kriterier som må oppfylles:

1. For å få pengene tilbake må du gi en tilbakemelding innen 4 uker etter at produktene er kjøpt.

2. Du må ha mer enn to tredjedeler igjen av produktet. Du kan altså ikke bruke opp et produkt og deretter ønske pengene tilbake. 

Sliter du med mye eksem og hyppige reaksjoner anbefaler vi deg å introdusere huden for et produkt av gangen for å kunne se hvilke produkter som fungerer på huden din. 

x