Favoritter for tørr vinterhud

Vinteren er kald og nå trenger huden ekstra beskyttelse. Lave temperaturer og tørr inneluft gjør huden ekstra utsatt for å bli tørr og fuktfattig. Når huden er fuktfattig føles den stram, tørr og kan lett bli sensitiv. Her er noen våre favoritter for en tørr og fuktfattig hud! Produktene gir næring, beskytter mot fukttap og har en rik tekstur som beskytter huden i vær og vind.

  

 

4. FUKTIGHET TIL KROPPEN- For slikemyke legger
Mange opplever svært tørr hud, spesielt på leggene gjennom vinteren. Favn extra nourishing cream squalene er en tykk og silkemyk krem rik på antioksidanter og viktige fettsyrer. Kremen trekker raskt inn i huden uten å etterlate et klissete lag. 

 

 

 

 

 

 

5. KROPPSOLJE- For ekstra pleie og velvære
RÅ massage and body oil er en serie med næringsrike oljer som trekker lett inn i huden og beskytter mot tap av fuktighet. Serien finnes i ulike nydelige og naturlige dufter og har også et alternativ uten tilsatt duft. Bruk en næringsrik olje over kroppskremen for å skjemme bort huden litt ekstra et par ganger i uken.

 

Tips! Varm opp en liten mengde olje før du påfører den. Oljen vil da trekke dypere inn i huden og du vil kjenne deg myk i mange dager etter påføring.   

 

 

x