0

Favoritter for tørr hud

Høsten og vinteren er kald og nå trenger huden ekstra beskyttelse. Lave temperaturer og tørr inneluft gjør huden ekstra utsatt for å bli tørr og fuktfattig. Når huden er fuktfattig føles den stram, tørr og kan lett bli sensitiv. Her er noen våre favoritter for en tørr og fuktfattig hud! Produktene gir næring, beskytter mot fukttap og har en rik tekstur som beskytter huden i vær og vind.

1. RENS- for tørr vinterhud
Cleanse and moisturising oil er et must for å mykgjøre og beskytte huden mot kaldt vær og vind. Den kan brukes alene eller som en precleanser. I tillegg til å rense huden skånsomt er dette en fantastisk og vitaminrik olje som kan brukes over fuktighetskremen for å beskytte og pleie huden.  Har du kombinert hud velger du Sevje cleanse and moisturising oil. Er huden din tørr passer favn cleanse and moisturising oil perfekt.  

 

 

 

 

 

2. FUKT- tilfør ekstra fuktighet

Favn eye and facial cream er en nydelig og lipidrik krem som beskytter mot tørt inneklima. Antioksidanter styrker hudbarrieren og beskytter mot frie radikaler. Påfør et tynt lag på dagtid og vær ekstra raus med kremen på natten. Da vil huden trekke til seg rikelig med næring og huden holder seg myk og fuktig gjennom vinteren.

 

 

3. BALM- effektiv klimabeskyttelse for huden
Favn facial balm kapsler inn fukt og beskytter mot ytre påvirkning. Den inneholder blant annet nærende sheasmør som hjelper til med å bevare fuktbalansen og styrker hudbarrieren over natten.

Kime barrier protective balm beskytter mot ytre påvirkning, styrker hudbarrieren og motvirker hudaldring effektivt. Bio-retinol gir økt spenst, øker elastisiteten og holder huden myk og spenstig. 

 

 

4. MYKE LEPPER- Beskytt leppene mot kulde
Villvind lip balm hindrer leppene i å miste fuktighet og tilfører næring med plantebaserte oljer vitaminer. Den beskytter effektivt mot ytre påkjennelser som frie radikaler og kulde. Leppene blir myk og får en frisk glød!

 

 

5. FUKTIGHET TIL KROPPEN- For slikemyke legger
Mange opplever svært tørr hud, spesielt på leggene gjennom vinteren. Favn extra nourishing cream squalene er en tykk og silkemyk krem rik på antioksidanter og viktige fettsyrer. Kremen trekker raskt inn i huden uten å etterlate et klissete lag. 

 

 

 

 

 

 

6. KROPPSOLJE- For ekstra pleie og velvære
RÅ massage and body oil er en serie med næringsrike oljer som trekker lett inn i huden og beskytter mot tap av fuktighet. Serien finnes i ulike nydelige og naturlige dufter og har også et alternativ uten tilsatt duft. Bruk en næringsrik olje over kroppskremen for å skjemme bort huden litt ekstra et par ganger i uken.

 

Tips! Varm opp en liten mengde olje før du påfører den. Oljen vil da trekke dypere inn i huden og du vil kjenne deg myk i mange dager etter påføring.   

 

 

x