Hva skjer med huden min i overgangsalderen?

Føles huden plutselig veldig tørr? Er den ikke like spenstig som før? Da kan det være hormonene dine som er i ubalanse. Overgangsalderen gjør store endringer i kroppen, og det gjelder også for huden. Det finnes heldigvis mye du kan gjøre for å hjelpe huden din med å få tilbake både fuktighet, glød og spenst. Under har vi beskrevet noen av de forandringene huden gjennomgår i overgangsalderen samt produkter som kan hjelpe. 

Tørr hud?

Føler du at huden har blitt tørrere og mindre spenstig? Når østrogennivået synker, minker også hudens talgproduksjon. Dette fører til tørrhet, linjer og mindre glød. 

Correcting serum inneholder en effektiv blanding av Sytenol A og essensielle fettsyrer. Ingrediensene har dokumentert effekt på hudaldring. Den inneholder også viktige lipider som gjør huden mindre tørr og mer spenstig. Correcting serum har gist samme gode resultat på aldring som retinol, men er ikke like hard for huden og vil dermed være et bedre alternativ for en tørr og sensibel hud. 

Mindre spenst?

Kollagenproduksjonen går saktere og både fyldighet og fasthet reduseres gradvis. Porene blir ofte også mer synlig når blir slappere.

Multi-active serum inneholder signalpeptider som stimulerer kollagenproduksjonen, bedrer spensten i huden og fyller ut fine linjer. Den inneholder også niacinamide som gjør huden jevnere, huden mer spenstig og porene dermed strammere og mindre synlig.

Les mer om multi-active serum her..

Hvorfor får jeg acne i voksen alder? 

Det er desverre ikke kun i tenårene man får kviser. Når østrogennivået synker, kan testosteronet få overtaket. Dette gir ofte kviser. Hormonubalanser kan ofte sees rundt hake og kjevepartiet. 

Renewal night serum fjerner døde hudceller og reduserer dermed acne og tilstoppede porer. Serumet fyller også huden med fuktighet, gir glød og en jevnere hud. 

 

 

 

x