Tara har fått mindre tørr hud og redusert akne.

Navn: Tara Iversen

Alder: 36 år

Hudtype: Kombinert hud

Jobb/utdanning: Markedsføringskonsulent.

Interesser: Interiør, reiser, vinkvelder med venninner og eventplanlegging.

Favorittprodukt: Multi-active serum er mitt absolutte favorittprodukt. Jeg kjenner at huden fylles med fuktighet og linjene blir mykere og mindre markante. I tillegg inneholder serumet niacinamide som jeg vet har en god effekt på min kombinerte hud som trenger glød!

Hudpleietips: Fuktighet fuktighet og mer fuktighet. Utvendig men også innvendig. 

Naturlig og usminket

I RÅ bruker vi i størst mulig grad vanlige folk som modeller. Vi ønsker å vise ekte, usminket hud, både på nettsiden vår og på sosiale medier. Modellene bruker RÅ Skincare fast, og har opplevd stor forbedring på huden sin. Vi bruker modeller som representerer ulike hudtyper og hudtilstander og det å ikke retusjere bort porer, linjer, arr ol. er svært viktig for oss. Her kan du lese mer om Tara, som vi har vært så heldig å få bruke som modell for RÅ.

Hudtype

Tara har en kombinert hudtype. På dagen liker hun lette produkter som trekker raskt inn slik at hun kan bruke sminke uten at huden føles for blank og fet. På natten kan hun fint bruke litt rikere produkter. 

Hadde du noen problemer med huden før du begynte med RÅ?

Jeg hadde ingen store problemer med huden min, men jeg opplevde at huden kunne bli tørr spesielt om vinteren i tillegg til å få periodevis akne spesielt rundt munn og hake. I tillegg merker jeg at det å være småbarnsmor fort kan synes på huden og jeg trengte noe som kunne gi huden min mye fukt og glød for å føle meg mer opplagt. 

Hvor lenge har du brukt RÅ Skincare?

Jeg har brukt produktene deres i ett år nå. Huden min er mindre tørr og jeg opplever å få mindre utbrudd av akne. Etter ca 3 uker begynte jeg å merke bedring på huden og jeg opplever at den blir gradvis bedre og bedre. 

x